preloader
Споделяне

Правна информация

Правна информация

St-maximus-confessor.org е интернет страница, собственост на Сдружение „Св. Лука“, регистрирано в Търговския регистър с ЕИК:175121718, със седалище и адрес на управление: ул. Св. Лука №6, гр. София, България.

Телефон за контакт: +359 2 857 23 23
Имейл адрес: prp.maxim.izpovednik@gmail.com

Контакти

Контактите за обслужване на потребители са следните:

  • По интернет: чрез хипервръзката Контакти на сайта st-maximus-confessor.org.
  • По телефон: на номер +359 2 857 23 23, според работното време на книжарница „Св. Лука“ (за повече информация вижте страницата Контакти).
  • По имейл: на адрес prp.maxim.izpovednik@gmail.com.

Авторско право върху материалите и ресурсите на сайта

Поместените в този сайт текстови материали, фотографски и други изображения и графичното му оформление са предмет на авторско право. Никаква част от този сайт и съдържащите се в него публикации не може да бъде копирана, възпроизвеждана, разпространявана или използвана по какъвто и да е друг начин без изричното писмено съгласие на Сдружение „Св. Лука“.

Достъпът до сайта не представлява по никакъв начин разрешение за използване по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права на информационните материали, фотографските и другите изображения, публикувани на страниците на сайта.

Приветстваме Ви с „Добре дошли“ в Православна книжарница „Преп. Максим Изповедник“. По молитвите на преп. Максим, Господ да Ви насочи към най-полезното и душеспасително за Вас четиво!

Сайтът използва т. нар. „бисквитки“ за оптимизиране на показваното съдържание. Ако желаете да се запознаете подробно с това какви данни за посещенията на сайта се събират, можете да отидете на страницата за